- Vesti -

Fanovi oštro napali Harija: "Ekološki ratnik, a brani korišćenje privatnih letova"

Princ Hari i Megan Markl ponovo su razljutili svoje fanove nakon što su na odmor na Ibicu odleteli privatnim avionom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GETTY WPA Pool
Foto: GETTY WPA Pool

Fanove je najviše naljutilo to što stalno govore i ukazuju na važnost klimatskih promena, a koriste privatne avione koji ispuštaju ogromne količine zagađujućih materija.

Za samo 11 dana, Hari i Megan su četiri puta leteli privatnim avionom, da bi par dana kasnije Harijev brat, princ Vilijam i njegova supruga Kejt sa porodicom leteli komercijalnim letom.

Hari je pokušao da opravda korišćenje privatnog aviona i priču o klimatskim promenama tokom posete Amsterdamu, gde je učestvovao u pokretanju novog projekta "Travalyst" koji podstiče turiste na korišćenje ekološki prihvatljivih načina putovanja.

"Ovde sam stigao komercijalnim letom. Proveo sam 99 posto svog života putujući komercijalnim letovima. Povremeno moram da koristim privatne letove zbog sigurnosti svoje porodice", rekao je Hari.

Harijeva izjava izazvala je burnu reakciju na društvenim mrežama. Tviteraši ga u svojim komentarima nisu štedeli, prenosi Index.hr.

"Znači, tvoj brat, budući kralj, ne brine o sigurnosti kad leti komercijalnim letovima. On nosi veći rizik nego ti. Ne moraš da letiš oko Zemlje."

"Princ Hari opet govori o zaštiti životne sredine. Može da radi to ili može da bude zvezda koja stalno koristi privatne avione. Ne jedno i drugo."

"Kakav licemer. Ekološki ratnik, princ Hari, brani korišćenje privatnih letova jer 'se brine o sigurnosti svoje porodice', dok njegov stariji brat putuje komercijalnim letovima."

"Dragi moj Hari, molim te, ćuti dok nisi napravio još veću budalu od sebe. Samo prestani da spominješ letenje i klimatske promene u istoj rečenici. Znamo da si licemer. Ne moraš to svaki put ponovo da dokazuješ."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu