Pevač priznao: "Hteo sam da se ubijem, drogirao sam se i zlostavljao žene. Vera me je spasla!"

Pevač Džastin Biber je na svom profilu na Instagramu objavio stravičnu ispovest o svom životu.

Život

Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 03.09.2019.

10:41

Pevač priznao:
Foto: Gettyimages/Stuart Franklin

Dvadesetpetogodišnji pevač i jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda svih vremena otvoreno je priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa teškim drogama, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica.

Džastin kaže da mu se kao 13-godišnjaku život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dečaka postao globalna senzacija koga su milioni ljudi obožavali i mrzeli. Potpuno je, kaže, izgubio kompas, jer je pre svog punoletstva imao milione i sve što je poželeo mogao je da dobije odmah.

Teško se nosio sa usponima i padovima, a pre svoje 19. godine bio je zavisan o drogama.
"Užasno je težak pritisak za dečji mozak da prolazi kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam imao sposobnosti za stvarni život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice", kaže pevač i dodaje da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan, prensi Index. Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voleli. Danas je zahvaljujući veri bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Biber kaže da mu je brak sa Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

"Isus vas voli", poručio je pevač na kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: