Slavnom glumcu ne treba kaskader: Vežba za film ili je jednostavno adrenalinski zavisnik?

Holivudski glumac Tom Kruz ne plaši se da izvodi vratolomije u filmu, a pre neki dan uslikan je kako se spušta paraglajderom niz liticu u francuskim Alpima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.08.2019.

19:00

Slavnom glumcu ne treba kaskader: Vežba za film ili je jednostavno adrenalinski zavisnik?
Foto: Getty/Yanshan Zhang / Stringer

Nije nepoznato da Kruz voli sam da učestvuje u mnogim rizičnim scenama i da nema kaskadera, pa mu se dešavalo da tu i tamo polomi neku kost, prenosi britanski "Metro". Poslednji put nezgodu je imao tokom snimanja filma "Mission Impossible: Fallout" 2017. godine.

"Jurio sam Henrija (Kavil-a) i trebalo je da preskočim zid, ali sam ga slučajno šutnuo. Istog trenutka sam znao da sam polomio članak, ali nisam želeo da ponavljam tu scenu, pa sam samo nastavio da trčim. Onda sam rekao: 'Slomio sam članak. To je to za sada, vodite me u bolnicu'. Onda su svi povadili telefone i kako bi rezervisali putovanje i počeli odmor", objasnio je Kruz kako se tada povredio prilikom snimanja filma. Glumac je sada nosio svu neophodnu zaštitnu opremu, a na podnožju ga je dočekao instruktor. Za sada nije poznato da li je vežbao za snimanje neke scene. naime, ili je uvežbavao perfektan spust za neku uzbudljivu scenu ili jednostavno voli paraglajding i adrenalinsku groznicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: