Voditeljka uporedila svog kolegu sa gorilom VIDEO

Voditeljka ABS Aleks Hausen vodila je jutarnje vesti sa kolegom Džejsonom Heketom, kada se odjednom, komentarišući segment koji se odnosio na gradski zoološki vrt u Oklahomi, okrenula ka svom kolegi Afro-amerikancu i rekla da gorila liči na njega.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.08.2019.

13:30

Default images

When Alex Housden KOCO thinks her co anchor Jason Hackett KOCO resembles an animal...

Posted by Joy Shana on Thursday, 22 August 2019
Kada se završio prilog društvene mreže su bukvalno planule, osuđujući voditeljku, a mnogi su komentarisali da je tom opaskom zaslužila otkaz.

Ona se sutradan izvinila zbog komentara.

"Izjavila sam nešto što je bezosećajno i neprimereno i čime sam povredila ljude i zato se izvinjavam", rekla je ona, te dodala da joj je Džejson prijatelj i da nikada ne bi rekla namerno nešto što bi ga povredilo, prenosi Independent.

Haket je prihvatio njeno izvinjenje, ali je rekao da reči "seku duboko u dušu" i da svi moraju da budu pažljiviji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: