EXIT predstavlja Sea Dance stikere na Rakuten Viberu za preko milijardu korisnika širom sveta!

Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje Sea Dance festivala u Crnoj Gori, Exitov tim predstavio je posebni Sea Dance festival paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični Sea Dance Community na ovoj vodećoj globalnoj platformi za razmenu poruka!

Život

Izvor: PR ÈLANAK

Ponedeljak, 26.08.2019.

15:30

EXIT predstavlja Sea Dance stikere na Rakuten Viberu za preko milijardu korisnika širom sveta!
Foto: Exit / Promo

Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom sveta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i deliti izražajne i neodoljive letnje vizuale iz novog paketa koji sadrži 27 stikera posvećenim Sea Dance festivalu, vodećim zvezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih lepota crnogorske obale.

Nakon preuzimanja stikera sledi automatsko članstvo u zvaničnoj Sea Dance festivalskoj Viber zajednici, kroz koje će obožavaoci moći redovno da primaju i prosleđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju.

Sudeći po uspehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa preko 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje sveta, koji su podeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete.
Foto: Exit / Promo
EXIT festival, jedan od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom sveta - uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u promociji festivala i destinacija na kojima se održavaju, dok je i ovaj paket stikera dostupan za besplatno preuzimanje na dva jezika za korisnike Rakuten Vibera širom sveta!

Preuzmite besplatno Sea Dance stikere na aplikaciji Rakuten Viber: https://vb.me/f46746

Postanite član Sea Dance festivalske zajednice na aplikaciji Rakuten Viber https://vb.me/5058a8

“Kao turistička organizacija koja je pre nekoliko godina plasirala prvi paket destinacijskih Viber stikera u Crnoj Gori i još tada prepoznala značaj ove vrste promocije, i dalje smatramo da je u pitanju sjajan način da se promoviše festival, a Budva se pozicionira na sam vrh liste destinacija koje prate svetske trendove i idu u korak s vremenom”, pozdravila je ovaj potez Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva.
Foto: Exit / Promo
“U kompaniji Rakuten Viber veoma smo srećni zbog toga što smo ponovo zvanična platforma za komunikaciju uzbudljivog Sea Dance festivala, na kom učestvuju najveće svetske muzičke zvezde pred najboljom festivalskom publikom u veličanstvenoj Crnoj Gori. Ponosni smo i što možemo uvek da omogućimo nove načine za deljenje duha ovog izuzetnog događaja među obožavaocima festivala, učesnicima i organizatorima.

Jedinstven, upečatljiv i besplatan Sea Dance Viber stiker paket i dinamičan Sea Dance Viber Community predstavljaju idealnu platformu za deljenje relevantnih informacija o festivalu, ekskluzivnog sadržaja i utiska obožavalaca - za istinski osećaj stvaranja trajnih uspomena i uživanje u zabavnim i najpozitivnijim letnjim vibracijama na pravi Sea Dance festivalski način”, rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja u kompaniji Rakuten Viber za centralnu i istočnu Evropu.
Foto: Exit / Promo
Interesovanje za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica kod Budve, veće je nego ikada. Razlog za to, između ostalih stvari, leži i u činjenici da velike zvezde u tirkiznu uvalu donose desetine najvećih svetskih hitova u ovom trenutku, a listu sjajnih imena predvodi najveći muzički producent 21. veka, David Guetta.

Nadaleko čuvena EXIT Dance Arena preuzeće Main Stage na Sea Dance festivalu pomoću vodećih tehno imena, poput Svena Vätha i Richija Hawtina, dok će za subotnje ludilo biti zadužen nemački hitmejker Robin Schulz i francuski rock-house duo Ofenbach! Nastupiće i britanski haus trio Disciples, ali i anderground elektronski heroji kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T, Marko Nastić, kao i mnoge vrhunske zvezde sa Balkana među kojima su Darko Rundek, Senidah, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i drugi. Više informacija dostupno je na zvaničnoj stranici festivala www.seadancefestival.me.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: