- Vesti -

Glovo je ostvario saradnju sa lancem KFC Srbija za lakšu i bržu dostavu najpoznatije piletine!

Poznati španski start-up je od avgusta počeo da pruža uslugu dostave na kućnu adresu proizvoda KFC Srbija, nakon uspešne saradnje sa lancem najbolje hrskave piletine u čak 15 zemalja sveta.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Prema rezultatima sprovedene ankete, KFC je jedan od najtraženijih restorana na Glovo platformi.

Glovo, jedna od svetski vodećih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija koja nudi ljudima iz 26 zemalja i preko 100 gradova da naruče dostavu hrane, proizvoda, lekova kao i kurirske usluge, sklopila je sporazum o saradnji sa lancem restorana KFC Srbija već par nedelja nakon pojavljivanja ove aplikacije na srpskom tržištu.

Preko Glovo aplikacije, korisnici iz Beograda mogu naručiti svoje omiljene KFC proizvode- ljuta krilca, burgere i ostale koji dolaze do njihovih domova u najbržem roku, od Zemuna do Zvezdare, Dorćola do Savskog venca.

Svi korisnici aplikacije Glovo mogu na bilo kom mestu u Beogradu da uživaju u ukusnoj hrani iz KFC restorana, najbolje hrskave piletine po jedinstvenoj recepturi. U anketama o vrstama naručivane hrane koje su sprovedene od strane Glovo kompanije u Beogradu, KFC je bio jedan od najtraženijih restorana koji će se naći na Glovo aplikaciji.

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana, kao i pića i deserti. Korisnici ove nove usluge moći će da: prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju (u aplikaciji ili na sajtu) datum i vreme kada žele da im hrana bude dostavljena.

O kompaniji Glovo

Glovo je aplikacija koja ti omogućava da brzo kupuješ, preuzimaš i šalješ bilo koji proizvod, u bilo koji deo grada. Glovo ima preko 325.000 korisnika, i više od 5.600 poslovnih saradnika. Ova usluga je trenutno dostupna u sledećim gradovima: Barselona, Madrid, Valensija, Saragosa, Sevilja, Malaga, Palma de Majorka, Bilbao, Alikante, Hihon, Mursia, Vigo, Granada, Las Palmas de Gran Kanarija, Santandre, Valjadolid, Ovijedo, Rim, Milano, Katanija, Palermo, Bolonja, Firenca, Đenova, Verona, Pariz, Lisabon, Porto, Santijago, Lima, Buenos Ajres, Sao Paolo, Rio de Žaneiro, Panama, Zagreb i Beograd, a u planu je da se u narednim nedeljama omogući korišćenje ove aplikacije i u drugim gradovima.

strana 1 od 123 idi na stranu