Postavio kameru da prati divlje svinje, a pojavio se veliki medved i uznemirio meštane

U ataru sela Jelakce u zaseoku Kneževići, ispod Vituša, uočen je medved i to na nekoliko stotina metara od samog sela, što je uznemirilo meštane.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2019.

09:50

Postavio kameru da prati divlje svinje, a pojavio se veliki medved i uznemirio meštane
Ilustracija/Foto: depositphotos/OndrejProsicky

Lovac Zoran Knežević Žuća postavio je kameru na čeku sa namerom da prati divlje svinje kada dolaze na hranilište, ali ga je zapanjilo kada se na zapisima kamere pojavio veliki medved.

Kamera je 19. avgusta oko 3.30 ujutru, zabeležila tri fotografije medveda. Knežević je posle toga utvrdio da je medved pričinio štetu u obližnjem voćnjaku gde je polomio nekoliko šljiva.

Meštani sela su uznemirini i u strahu, jer je medved bio na nekoliko stotina metara od samog sela. Knežević je član LU Župa iz Aleksandrovca koje gazduje lovištem i na kome postoji tridesetak čeka i nekoliko kamera. Do sada su kamere snimile, divlje svinje, srndaće, lisice, šakale i vukove ali nikada i medveda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: