- Vesti -

Poznata glumica kaže da joj je poljubac sa Pitom bio odvratan

Bred Pit je jedan od najvećih srcolomaca u Holivudu i dok bi mnoge pripadnice nežnijeg pola jedva čekale da se poljube sa njim, jedna glumica je rekla da to iskustvo za nju nije bilo baš najbolje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

Holivudska glumica Kirsten Danst poljubila se sa Pitom u filmu "Intervju sa vampirom" u kojem su njih dvoje, uz Toma Kruza, imali glavne uloge. Glumica je tada, kada se film snimao 1994. godine, imala samo 11 godina. Pit je imao 30 godina.

U jednoj sceni, Klaudija, koju je tumačila Kirsten, nagne se i poljubi Luija (Bred Pita). Poljubac je trajao kratko, ali je očigledno bio traumatičan za tada mladu glumicu.

Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

"Da, bilo je odvratno. I dalje stojim iza toga. Bilo bi još jezivije da jedanaestogodišnja devojčica izjavi: 'Bilo je odlično'. Sigurno bi neko pomislio: 'Nešto nije u redu sa ovim detetom", rekla je ona, prenosi britanski "Metro".

I dok je dugo pokušavala da ovaj poljubac "izbriše" iz glave, Kirsten ima samo reči hvale za svoje kolege Pita i Toma Kruza.

"Bili su tako divni prema meni. Ponašali su se prema meni kao da sam im sestra", otkrila je ona, i dodala da nikada nije radila na tako zahtevnom filmu.

strana 1 od 123 idi na stranu