- Vesti -

Glumac izgubio nevinost sa Merilin Monro: "Izlazili smo iz kreveta samo kad smo morali"

Glumac Đani Ruso, koji se proslavio ulogom u kultnom filmu Kum, tvrdi da je sa petnaest godina izgubio nevinost sa holivudskom ikonom Merilin Monro i to u njenoj kadi.

Izvor: B92, thesun nedeljnik.rs
Podeli
Foto: Getty/Mike Flokis
Foto: Getty/Mike Flokis

Merilin je bila skoro duplo starija u tom trenutku, imala je 33 godine. Glumac tvrdi da su njih dvoje ostali u bliskoj vezi sve do njene smrti u 36. godini 1962. godine.

Govoreći ekskluzivno za magazin "The Sun" u svom stanu u Njujorku, 75-godišnji glumac je rekao: “Marlon Brando je bio moj jedini glumački učitelj, a Frenk Sinatra jedini pevački, a Merilin Monro je od mene napravila muškarca.”

“Naučila me je svemu što znam”, kaže on. “Mislio sam da sam najsrećniji dečko na svetu, ali da se to dogodilo danas, mislim da bi ona bila uhapšena i moji roditelji bi pokušali da izvuku nešto novca od nje.”

On, međutim, kaže da je za njega to bilo prelepo iskustvo. “Da li sam se uznemirio? Ne. Upravo sam imao seks sa najvrelijom američkom filmskom zvezdom i seks simbolom.”

U memoarima “Hollywood Godfather: My Life In The Mob And Movies”, Ruso opisuje kako je upoznao Merilin Monro. Bilo je to dok je radio u frizerskom salonu u Njujorku.

Foto: Getty/Family Archives
Foto: Getty/Family Archives

“Dolazila bi često i uvek me je pitala da joj operem kosu”, objašnjava on. “Merilin je bila veoma prijateljski nastrojena. Posle nekoliko njenih dolazaka, prevazišao sam taj osećaj filmske zvezde i video sam je kao običnu osobu, doduše sa fenomenalnim telom.”

Ubrzo je jedan od Merilinih savetnika pozvao Rusoa u Valdorf hotel, gde je odsela. “Mislio sam da izlazi i da treba da joj pomognem sa kosom. Merilin je bila sama u raskošnom apartmnu sa ogromnom terasom, ali celokupno mesto izgledalo je kao set fimova o katastrofi. Odeća je ležala bačena svuda, prljavo posuđe stajalo je na sofi. Krevet nije bio namešten i izgledala je kao beskućnik bez šminke. Bila je umotana u beli peškir i držala flašu šampanjca.”

Ponudila mu je čašu šampanjca pre nego što je bacila peškir i pozvala ga da joj se pridruži u kupki.

“Srce mi je lupalo. Kao idiot, prekrio sam oči, zbog čega se nasmejala. Počeo sam da se skidam, moleći se da se ne sapletem o pantalone i da ne padnem na zadnjicu, a onda sam ušao u kadu", rekao je Ruso.

"Biću iskren, nisam imao pojma šta da radim ili šta ona očekuje. Ostali smo u krevetu celog vikenda, izlazili smo iz njega samo kad smo morali. Bilo je to moje prvo iskustvo sa posluženjem u sobi i bio je to dodatak fantastičnom iskustvu.”v

Foto: Getty/Mike Flokis
Foto: Getty/Mike Flokis

Kaže da se već u ponedeljak vratio u realnost, kada je otišao na posao, ali da nikome nije pričao, ne zato što je džentlmen, već zato što mu niko ne bi poverovao. On kaže da se veza nastavila, ali da je to ostala tajna. Otkrio ju je tek tokom rada na filmu “Kum”.

Dogodilo se to kada je Marlon Brando žalio zbog njene smrti, kao jedan od njenih bivših ljubavnika. “Marlon je zlobno rekao: ‘Emitovala je seks. Čoveče, bila je sjana.” Nesvesno je Ruso klimnuo u znak slaganja, a Brando ga je pitao da li je spavao sa njom. Zatražio je i dokaz, pa je Ruso udario u gornji deo svoje desne butine i rekao: ‘Ožiljak, negde ovde’. “Osećao sam se loše što mu govorim o tome”, izjavio je Ruso.

strana 1 od 123 idi na stranu