Poznati glumac stigao u Srbiju: Fanovi su ga videli u centru Beograda, a evo zbog čega je došao FOTO

Poslednjih godina Srbija je postala zanimljiva za snimanje filmova i serija stranih televizija pa nam često svrate i poznate ličnosti koje u njima glume.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.08.2019.

14:17

Poznati glumac stigao u Srbiju: Fanovi su ga videli u centru Beograda, a evo zbog čega je došao FOTO
Foto: Gettyimages/Roy Rochin

Popularni glumac Dejvid Borijanaz, zvezda serija "Bafi ubica vampira", "Anđeo" i "Bouns", doputovao je u Beograd kako bi snimao treću sezonu vojne drame "SEAL Team" televizije CBS.
Glumac je oduševljen našom prestonicom, a o tome svedoče brojne fotografije i snimci koje je objavio na svom profilu na Instagramu.
Dejvida su slikali u centru grada, tačnije u Knez Mihailovoj ulici dok je snimao prve kadrove treće sezone u kojoj glumi Džejsona Hejza. Pored njega, tu su i Džesika Pare i Maks Tiriot.

Nadamo se da će mu se boravak kod nas dopasti i da će doći i kao turista. Za sada vidimo da je preokupiran poslovnim obavezama jer često objavljuje snimke sa snimanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: