Počele pripreme za "napad" na misteriozni objekat: Poznati jutjuber proveo 24h u Oblasti 51 VIDEO

Američka Jutjub zvezda Džimi Donaldson, poznatiji kao MrBeast, kao deo svog poslednjeg izazova, proveo je 24 sata u području kome se nalazi misteriozni objekat američke vojske poznat kao Oblast 51.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 04.08.2019.

14:37

Počele pripreme za
Ilustracija / Foto: Depositphotos/innovari

Ta dobro čuvana supertajna zona, koje je deo Vazduhoplovne baze Edvards, nalazi se usred pustinje na jugozapadu Nevade još od 1955. godine, a CIA je njeno postojanje zvanično priznala tek 2013. godine.

Nedavno se na Fejsbuku pojavio događaj pod nazivom "Oblast 51, ne mogu sve da nas zaustave", za koji se više od 1,6 miliona korisnika označilo da su "zainteresovani" da učetvuju u "jurišu" na bazu.

MrBeast, koji na Jutujubu ima više od 22 miliona pratilaca i koji je poznat po ekstremnim izazovima koje sebi zadaje, ovoga puta je sa svojim prijateljima krenuo u "izviđanje" tog područjae.

"Pokušavamo da provedemo 24 sata u Oblasti 51, ali nas snajperista iz kamiona posmatra", rekao je on u snimku, pred ulazom u bazu.

Ubrzo su shvatili da im je najbolje da se pomere odatle, pa su otišli do zadnjeg ulaza kako bi tu započeli 24-satni izazov. Tamo su naišli na druge posetioce ove misteriozne lokacije. Za vreme koje su tamo proveli, mogli su da čuju brojne avione koji su leteli iznad njihovih glava, ali su bili su razočarani pošto od NLO-a i vanzemaljaca nije bilo ni traga.

Ekipa se zatim popela na obližnju planinu, kako bi odatle pomoću teleskopa bolje osmotrila bazu. MrBeast je odatle počeo da planira "napad" na Oblast 51, označavajući lokacije sa kojih bi u njega trebalo krenuti.

I pored toga što se činilo da je ovo jedan od najrizičnijih od svih njegovih dosadašnjih izazova, izgleda da Mr. Beast sa time nije imao problema.

Ovaj snimak je na Jutujubu za dva dana pogledalo više od 13 miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: