Svojim bogatstvom skinula je sa trona Opru: Živi u vili vrednoj 22,5 miliona dolara

Kada je reč o novcu, ona je prava zlatna koka. Lejdi Gaga je ove godine na policu stavila mnogo nagrada među kojima su najvrednije i najvažnije Gremi, Oskar i Zlatni globus.

Život

Izvor: B92

Subota, 03.08.2019.

15:16

Svojim bogatstvom skinula je sa trona Opru: Živi u vili vrednoj 22,5 miliona dolara
Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy

Nisu samo njena "mala čudovišta" odlepila za njom već ceo svet. Skoro deceniju ona je mega popularna, a 2019. je njena najprofitabilnija godina u životu.

Stefani Džoan Anđelina Germanota nastupa ceo svoj život, počevši od 4. godine kada je svirala klavir. Prvi put je pevala sa 14 godina u jednom noćnom klubu u Njujorku i tada je počela njena muzička karijera.

Njen poseban angažman u Las Vegasu podrazumeva 74 nastupa, a za svaki od njih ona navodno zaradi i preko milion dolara. Čak i mnogo poznatije zvezde poput Selin Dion i Britni Spirs retko kada dobiju pola miliona za veče.

Ona sarađuje i sa poznatim kućama poput Versace, Google Chrome, MAC i Dud Light u čijim se reklamama pojavljuje. Ima i svoj parfem „Fame“ i novu liniju šminke „Haus Laboratories“.

Navodno je inkasirala 90 miliona dolara i zbacila Opru sa trona Forbsove liste 100 poznatih ličnosti. Tako je postala jedna od najuticajnijih zvezda iz šou biznisa.

Gaga je sebi kupila kuću u Malibuu za 22,5 miliona dolara 2014. godine, piše Womenshealthmag. Ona kuću naziva svojom "ciganskom palatom", a pre nego je postala vlasnica ove nekretnine živela je u penthausu sa pogledom na Central Park u Njujorku koji je plaćala 22.000 dolara mesečno.

Procenjuje se da je pevačica "teška" 320 miliona dolara prema pisanju sajta CelebrityNetWorth.com. S obzirom na njen nedavni uspeh i nagrade, verovatno je ova brojka sada i mnogo veća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: