Obe su nekada bile muškarci, a razlika od 46 godina ih ne sprečava da planiraju bebu

Vest o tome da Kejtlin Džener želi bebu sa svojom mlađom prijateljicom zbunila je svet. 69-godišnja Kejtlin otkrila je da su glasine o tome da planira bebu sa Sofijom Hatčins (23) potpuno neistinite.

Život

Izvor: B92

Subota, 03.08.2019.

10:23

Obe su nekada bile muškarci, a razlika od 46 godina ih ne sprečava da planiraju bebu
Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy

Mediji su pisali da njih dve planiraju bebu koju će im roditi surogat majka, ali je transrodna zvezda sada to opovrgla, piše Daily Star.

"Kejtlin i Sofija pričale su o bebi i tome da oforme porodicu u poslednjih godinu dana i duže. Kejtlin ima desetoro dece, ali se nikada nije ostvarila kao majka u njihovom odgajanju i vaspitanju, a to joj je velika želja", rekao je tada izvor blizak njima.

Izvor je naglasio i da je Sofija oduvek sanjala o tome da postane majka, kao i da su njih dve počele da traže surogat majku koja bi na svet donela njihovu bebu.

Ipak, bivši atletičar i rijaliti zvezda Kejtlin Džener opovrgla je ove navode. Njih dve su se upoznale 2017. godine, a par uopšte nije potvrdio da su u vezi. Prošle godine Sofija je govorila o njihovom odnosu. Izjavila je da njih dve nisu par, ali da su prijateljice i da su nerazdvojne.

"Ja to ne bih opisala kao romantičnu vezu. Mi smo partnerke u svemu što radimo, nerazdvojne smo, poslovni smo partneri, živimo zajedno, imamo zajedničkog psa, porodicu, život. Ne bih mogla da upotrebim reč "devojka" i "zabavljanje". Mi smo partnerke", izjavila je Sofija tada.

Sofija je vršnjakinja Kejtline ćerke Kendal Džener. Ona je odlučila da promeni pol 2016. godine i navodno ju je na to inspirisala Kejtlin. Rođena je kao Skot, ali je nakon transformacije promenila ime u Sofija.

"Uvek sam se pitala da li želim da postanem žena. Nisam mnogo o tome razmišljala dok nisam krenula na koledž jer sam tada mogla da pobegnem od porodice i započnem sa izgradnjom mog identiteta. Koledž mi je dao vremena da se pozabavim pitanjima koja su me uvek mučila“" izjavila je jednom prilikom Sofija.

Danas, retko kada ćete videti Kejtlin bez Sofije jer su njih dve nerazdvojne. Žive zajedno i Sofijim Instagram profil je prepun Kejtlinih slika. Po svemu sudeći, ove dve dame neće uskoro menjati pelene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: