Aktiviraj se. Opremi se za pobedu. FitPass Gear i aplikacija dostupni svima!

FitPass je pokrenuo jedinstveni FitPass web shop - FitPass Gear koji na jednom mestu sadrži autentičnu sportsku opremu! Fantastične majice i prateća oprema su modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, prilagodljivi svima koji žele da budu u trendu bez obzira da li su rekreativci ili profesionalni sportisti.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.08.2019.

11:16

Aktiviraj se. Opremi se za pobedu. FitPass Gear i aplikacija dostupni svima!
Foto: Promo

FitPass Beast Mode kolekcija namenjena je svima koji svoje zdrave odluke stavljaju na prvo mesto, hrabro se upuštajući u sportske izazove motivisani pobedom. Majice su kreirane za neustrašive muškarce kojima svakodnevni raspored nije potpun bez treninga. Za pripadnice lepšeg pola, dizajnirana je posebna Lady Boss kolekcija, inspirisana svim damama kojima je briga o zdravlju na prvom mestu, a istovremeno žele da njihov garderober bude popunjen outfit-om koji ih razlikuje od drugih.

Sledeći trendove u fitnesu, FitPass Gear kolekcija je kreirana za sve dame i gospodu koji žele da budu prepoznatljivi kako u svojoj omiljenoj teretani, tako i van nje. FitPass Gear devojka je snažna, fit i neodoljiva; FitPass Gear muškarac je jak i uvek u trendu.

Za one koji se ipak drže stare dobre klasike, FitPass muška crna i ženska bela majica su ono što je od opreme neophodno u svačijoj sportskoj torbi ili ormaru. Komforne za nošenje, odlične su i prilagodljive za svaku priliku i situaciju.
Foto: Promo
U pauzi od treninga, osvežite se ukusnim i hranljivim šejkovima iz sjajnih FitPass šejkera i FitPass bočica, a ovu opremu možete uvek obogatiti praktičnim FitPass peškirom.

Celokupna kolekcija je dostupna samo putem FitPass web shop-a, na kojem su transparentno istaknute sve bitne informacije, a vrlo brzo ćete se navići na svoju sportsku opremu s kojom ćete biti primećeni i zapamćeni.

Takođe, prateći potrebe korisnika, kao i svetske, fitnes trendove FitPass je predstavio istoimenu aplikaciju za obe, iOS i Android platforme! Sama aplikacija je praktična za korišćenje, a možete je preuzeti direktno putem Google Play Store-a ili App Store-a.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: