"Rusijo, volimo te": Poljubac članova Ramštajna u Moskvi oduševio mnoge VIDEO

Članovi metal benda Ramštajn pokazali su ljubav i to na sceni, tokom koncerta održanog u Moskvi.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.08.2019.

09:48

Foto: Getty/Andreas Rentz

U toku koncerta na stadionu Lužnjiki u Moskvi članovi nemačke grupe Ramštajn javno su pokazali šta misle o odnosu ruskih vlasti prema njihovoj LGBT zajednici. Gitaristi Pol Landers i Ričard Kruspe poljubili su se u usta i izazvali oduševljenje publike.

Momenat kada su se poljubili objavili su i na svom profilu na Instagramu uz komentar: "Rusijo, volimo te."
View this post on Instagram

Россия, мы любим тебя! Photos: @jenskochphoto

A post shared by Rammstein (@rammsteinofficial) on

Članovi Ramštajna poljubili su se u znak protesta protiv ruskog zakona o homoseksualnoj propagandi koji je donet 2013. godine, a koji je potpisao predsednik Vladimir Putin.

Putinova namera bila je da "zaštiti decu od izlaganja homoseksualnosti", a ako stranci prekrše zakon, mogu da dobiju do 15 dana zatvora i da budu deportovani iz zemlje. Postavlja se pitanje da li će bend zbog ovoga biti kažnjen. Inače, poljubac, kao znak podrške homoseksualima, nije poslat samo Rusiji. Tokom evropske turneje muzičari su se poljubili više puta, u Berlinu, Barseloni i drugim gradovima u kojima su nastupali.

Grupa Ramštajn je pri kraju prvog dela velike dvogodišnje turneje u sklopu koje će nekoliko puta proputovati Evropu. Nakon nastupa u Moskvi, do kraja leta sviraće u Litvaniji, Finskoj, Švedskoj, Norveškoj i Austriji, a turneju nastavljaju u junu sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: