Glumica pokazala pravo lice: Ošamarila koleginicu, pa ostala bez posla

Američka glumica koja važi za tešku i bahatu koleginicu i saradnicu, ponovo je potvrdila ovaj status i zbog toga ostala bez posla.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2019.

16:15

Glumica pokazala pravo lice: Ošamarila koleginicu, pa ostala bez posla
Foto: Getty/Donna Ward

Naime, 78-godišnja holivudska glumica Fej Danavej je zbog agresivnog ponašanja dobila otkaz iz monodrame "Čaj u pet". Glumica je stvorila jako neugodnu i neprijateljsku atmosferu zbog koje su se ostali zaposleni plašili, piše "Njujork Post".

Fej Danavej je ostala zbog posla jer je nekoliko minuta pre početka monodrame ošamarila saradnicu i na nju bacila stvari, a odmah nakon incidenta predstava je otkazana.
U pitanju je žena koja je pokušavala da glumici stavi periku. Nakon što je fizički napala ženu, Fej Danavej je počela da psuje i viče na saradnike, pa je predstava morala da bude otkazana.

Producenti predstave potvrdili su incident i dodali da su sa glumicom prekinuli poslovni odnos. Predstava, koja je u Bostonu odlično primljena, svoju londonsku premijeru imaće nešto kasnije dok producenti ne pronađu novu glumicu.

Izvori "Njujork Posta" kažu da se glumica loše ponašala prema kolegama i tokom proba predstave.

"Stalno joj je nešto smetalo. Nikome nije bilo dozvoljeno da se kreće tokom probe, niti je iko smeo da nosi nešto belo jer joj je i to smetalo i uznemiravalo".

Izvori lista tvrde i da nije uspela da nauči tekst do kraja.
U monodrami "Tea at Five" Danavej je igrala još jednu holivudsku legendu, glumicu Ketrin Hepbern, i to u fazi oporavka od automobilske nesreće 1983. godine.

Ovo je trebalo da bude trijumfalan povratak slavne glumice na daske koje život znače, punih 35 godina nakon incidenta u Los Anđelesu. Tada joj je producent Endru Lojd Veber pred sam početak predstave "Sunset Boulevard", dao otkaz jer je navodno Fej loše pevala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: