Glumica shvatila da je panseksualka: "Ne mora da bude muškarac, a ni žena"

Poznato je da glumica Bela Torn otvoreno govori o svojoj seksualnosti, ali je sada priznala da je panseksualka, tačnije da je privlače osobe bez obzira na njihov pol ili rodni identitet.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2019.

14:00

Glumica shvatila da je panseksualka:
Foto: Getty/Axelle/Bauer-Griffin

Glumica je ranije javno rekla da je privlače i muškarci i žene, da je biseksualka, ali je sada shvatila da je panseksualka.

"Nedavno sam shvatila da sam ustvari panseksualka, a da to nisam znala. Neko mi je detaljno objasnio šta je to i ja sam panseksualka", izjavila je glumica.

"Jednostavno u ovom stanju volim sva ljudska bića. Sviđa vam se ono šta vam se sviđa. Ne mora to da bude muškarac, ne mora da bude ni žena. Ustvari, samo volite nečije biće i nečiju ličnost", rekla je Torn.
"Volim seksi muškarce, ali i seksi žene. Volim seksi generalno", istakla je ova panseksualka.

Glumica je ranije, nakon što je na društvenim mrežama osvanula njena fotografija na kojoj se ljubi sa devojkom, priznala da je podjednako zanimaju žene, kao i muškarci.

Iako mnogi povezuju biseksualnost i panseksualnost, razlika je u tome što biseksualnost podrazumeva privlačnost prema oba pola, muškom i ženskom, dok panseksualnost uključuje privlačnost prema drugima koja nije ograničena polom ili rodnim identitetom.
Glumica je o seksualnosti pisala i u svojoj novoj knjizi "The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray". U knjizi Torn govori o osudama javnosti i zlostavljanjima koja je morala da trpi zbog bolovanja od disleksije, kao i borbi sa depresijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: