Vin Dizel u šoku, jedva zadržao suze: Dvojnik slavnog glumca doživeo tešku nesreću

Slavni glumac Vin Dizel u šoku je zbog nesreće koja se dogodila u studiju kompanije Vorner Bros u Livsdenu u Velikoj Britaniji tokom snimanja filma "The Fast and the Furious 9".

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2019.

08:10

Vin Dizel u šoku, jedva zadržao suze: Dvojnik slavnog glumca doživeo tešku nesreću

Džo Vots, kaskader i dvojnik Vina Dizela, tokom snimanja pao je s visine od skoro 10 metara. Sve to je video Dizel koji je, prema pisanju Dejli Mejla, jedva zadržavao suze.

Povređeni Vots odmah je prevezen u bolnicu, a prema pisanju britanskih medija njegovo stanje je neizvesno. Votsova verenica Tili Pauel napisala je da je Vats u komi, ali da je njegovo zdravstveno stanje sada stabilno, prenosi portal Klix.ba.

Zbog ove nesreće prekinuto je snimanje filma "The Fast and the Furious 9". Vots je bio kaskader u brojnim filmskim hitovima poput "Spajdermena" i "Ratova zvezda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: