- Vesti -

Humanitarna akcija Fondacije Budi Human: Pomozimo Iliani Salonikios Kostić

Humanitarna fondacija Budi Human – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Ilianu Salonikios Kostić, rođenu 2018. godine.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Fondacija Budi human
Foto: Fondacija Budi human

Iliana je rođena pre termina. Usled analiza koje su joj rađene dobila je sepsu. Usled sepse dolazi do višestrukih komplikacija, što dovodi do dijagnoze Hydrocephalus obstructivus. U borbi za Ilianin život, doktori u Tiršovoj su joj postavili dva šanta, VP shunt I sin., CP shunt I dex.

Oba šanta koja su joj postavljena nisu rešila njen problem, jer je Iliana sve vreme životno ugrožena. Likvor joj se stalno stvara i uvećava obim glave što je direktno životno ugrožava.

Nedavno je Iliani rađena magnetna rezonanca i taj snimak je poslat Klinici za neurologiju u Lajpcigu. Doktori su usled pregledanih snimaka predložili da se radi endoskopija koja bi bolje povezala ciste i komore i omogućila protok likvora i prelociranje šantova.

Pomozimo Iliani! Otkucajte 682 i pošaljite SMS na 3030. Njoj možemo da pomognemo uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Ilianin život! Budimo humani!

strana 1 od 130 idi na stranu