"'Ajde Donalde, 'ajde čoveče. Koliko ćeš sklekova ovde da uradiš, druškane?"

Ukoliko predsednik SAD Donald Tramp bude ismevao njegove godine ili dovodio u pitanje njegovo mentalno stanje tokom debate za izbore 2020, potencijalni demokratski kandidat za šefa Bele kuće Džo Bajden ima spreman odgovor: izazvaće Trampa da rade sklekove na sceni, prenosi Vašington post.

Život

Izvor: Tanjug

Sreda, 17.07.2019.

08:47

Foto: Gettyimages / Scott Olson

Bivši američki potpredsednik u administraciji Baraka Obame te planove je otkrio tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije MSNBC, u kome mu je postavljeno pitanje da li je dovoljno čvrst da se suprotstavi Trampu, s obzirom na mlaki utisak koji je ostavio nakon prve debate Demokratske partije za izbor stranačkog kandidata.

Bajden je priznao da je možda ostavio takav utisak na neke ljude, ali je rekao i da mu nikada nije bio problem da se bilo kome suprotstavi.

Tada ga je voditeljka upitala šta bi uradio ukoliko bi Tramp pokrenuo pitanje njegovih godina ili mentalnog stanja.

"Rekao bih, "'Ajde Donalde, 'ajde čoveče. Koliko ćeš sklekova ovde da uradiš, druškane? Mislim, šale radi... 'Ajde, trči uz mene, čoveče", rekao je Bajden.
Foto: GettyImages / Chip Somodevilla
On je potom ispričao da obično tokom učešća na paradama, uključujući i poslednju održanu povodom nacionalnog praznika 4. jula, pretrči celu deonicu kojom ide parada.

Bajden je prošle godine pretio da će da bije Trampa zbog njegovog drskog ophođenja prema ženama, podseća Vašington post.

"Da sam u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio bih ga na mrtvo ime! Celog života sam bio po svlačionicama. Ja sam baš dobar atleta", rekao je Bajden u govoru koji je održao u martu 2018. godine, pred masom okupljenom na Univerzitetu u Majamiju u mestu Koral Gejbls na Floridi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: