Poznati muzičar oženio drugaricu iz detinjstva

Britanski kantautor Ed Širan otkrio je da je od nedavno u braku sa svojom drugaricom iz detinjstva Čeri Siborn.

Život

Izvor: B92, N1

Subota, 13.07.2019.

10:31

Poznati muzičar oženio drugaricu iz detinjstva
Foto: Getty/Jeff Spicer

Širan je u intervjuu za iHeartRadio govorio o tekstu svoje nove pesme koju je snimio sa Eminemom i 50 Centom - "Remember My Name", u kojoj Čeri naziva svojom suprugom.

"Zapravo sam je napisao pre nego što smo se Čeri i ja venčali, ali sam znao da ćemo se venčati pre nego što pesma bude objavljena", rekao je popularni pevač, a prenosi CNN.

"Neko će čuti pesmu i reći: 'Oh, pa oni su se venčali!' Nisam znao kako će se to tumačiti, ali je očigledno da se to već zna", dodao je on.

Ed Širan i Čeri Siborn znaju se otkad su bili deca, ali su počeli da se zabavljaju tek 2015. godine, kada su zajedno otišli na žurku koju je pevačica Tejlor Svift organizovala povodom 4. jula, američkog dana nezavisnosti.

Verili su se u januaru 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: