"Čula sam da vrište i plaču": Glumice nisu u svađi?

Nedavna fotografija glavnih junakinja nekada veoma popularne serije Beverli Hils, naterala je mnoge da pomisle da su glumice u svađi.

Život

Izvor: B92

Petak, 12.07.2019.

11:02

Foto: Getty/Dominik Bindl

Fotografija u kupaćim kostimima koju je glumica Tori Speling postavila na Instagram, a na kojoj nema čuvene Brende, izazvala je sumnju u prijateljstvo 4 glumice.

Brojni fanovi serije zapitali su se gde je Brenda i konstatovali da je Keli i Dona ne vole, i da je to razlog zašto nije u njihovom društvu. Na slici su Dženi Gart (Keli), Gabrijela Karteris (Andrea) i Tori Speling.

Tori Speling, koja u seriji glumi Donu, pokušala je da objasni fanovima da će im se Šeneon Doerti (Brenda) pridružiti i da nije stigla u Vankuver gde snimaju nastavak "Beverli Hilsa".
Šenon se nakon toga pojavila i objavila sliku sa kolegom Džejsonom Prislijem, koji u seriji glumi njenog brata blizanca Brendona.

Fanovi su bili oduševljeni njihovim zajedničkim selfijem posle 19 godina.

Glumice su izgleda rešile i da demantuju glasine da nisu u dobrim odnosima, pa je svaka na svoj Instagram postavila zajedničku fotografiju na kojoj su pozirale sve 4 glumice.

"Čekaj, šta? Flashback ili fotografija iz sadašnjosti? Pretpostavljam da ćete morati da pratite da biste videli", napisala je Šenon ispod slike.
Glumica je podelila još nekoliko fotografija sa snimanja nastavka serije Beverli Hills, koja bi trebalo da počne da se prikazuje od 7. avgusta ove godine.

Iako se čini da su glumci u dobrim odnosima, nekada nije bilo tako. Lik Brende koji je glumila Šenen Doerti, nakon treće sezone bio je izbačen iz serije, a pisalo se i o tome da su se ostali glumci posvađali sa njom. Navodno su međusobni sukobi eskalirali do te mere da je glumica Tori Spelling (Donna) od svog oca Arona Spellinga (producenta serije) zatražila da izbaci Šenen.

"Čula sam da vrište i plaču, Dženi (Keli) i Šenen su se toliko posvađale da smo morali da ih razdvajamo", izjavila je Tori 2015. godine za "US Weekly" kako je došlo do toga da nazove oca i zatraži da izbaci njenu kolegicu.

"Da li je ona bila odvratna osoba? Ne. Bila je jedna od najboljih prijateljica koje sam ikada imala, ali i dalje mislim da je to bila ispravna odluka", izjavila je Tori Speling.
View this post on Instagram

Band photos #bh90210

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: