Srbin kojeg Hrvati obožavaju: "S 22 godine već vozi Porše"

Trenutno najpopularnija ličnost među mladim Hrvatima je srpski jutjuber Baka Prase, čiji je spot za jesmu "Poni" zauzeo prvo mesto trenutno najgledanijih video spotova u Hrvatskoj. "Poni" je zapravo Porše, čijom se nedvnom kupovinom i pohvalio. U pesmi se hvali i da nosi Roleksov sat.

Život

Izvor: B92

Sreda, 10.07.2019.

10:50

Srbin kojeg Hrvati obožavaju:
Foto: Printscreen TV Prva

Hrvatski portal Index.hr objavio je danas tekst "Sin pravoslavnog svećenika zaludio Hrvate: S 22 godine već vozi Porsche", u kojem podsećaju da je mladi jutjuber započeo karijeru kao eSport gejmer.

Navodi se i da nije trebalo mnogo da se on "prešalta" na novu karijeru, te da je lani snimio debitantski hip-hop album, koji je izazvao veliku pažnju.

Baka na Jutjubu ima gotovo 1,2 miliona pretplatnika koji s nestrpljenjem čekaju svaki njegov video. Zanimljivo je da mu je želja bila do aprila prošle godine skupi samo 100.000 pretplatnika, ali brojka koju je ostvario na ovoj mreži, višestruko je nadmašila njegova očekivanja.

"To je bila brojka koju sam jurio, ali promenilo se svašta nešto, proširio sam publiku masovno. Krenulo je s igranjem igrica, igrao sam za novac pre tri godine i tu sam počeo da zarađujem, a moji su bili skeptični i govorili su mi 'hajde, što to radiš', hteli su da upišem Muzičku akademiju. Onda sam krenuo da igram, jer ne studiram i ne radim, a kada su roditelji videli da mogu od toga da zarađujem i doprinosim, nisu se bunili", rekao je on nedavno. Kad je krenuo s gamerskom karijerom, vreme je provodio u igraonici jer nije imao svoj kompjuter. O razmerima njegove popularnosti svedoči činjenica da se njegovo gostovanje u tržnom centru u Novom Sadu pretvorilo u stampedo tinejdžera koji su želeli da ga upoznaju.

A kako je to izgledalo čitajte OVDE.

"Zamisao je bila da to bude interaktivno druženje s publikom, da odgovaram na pitanja koja mi postave i da se na kraju slikamo. Međutim, došlo je previše ljudi, tako da nisam bio u mogućnosti da izađem na binu", rekao je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: