"Voleo sam to dete. Divan mladić": Otkriven uzrok smrti mladog glumca

Mladi glumac Kameron Bojs, zvezda Diznijevih filmova i serija, bolovao je od epilepsije, saopšteno je dva dana nakon što je glumac tragično preminuo u snu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 09.07.2019.

10:17

Foto: Getty/Emma McIntyre

Kameron je pronađen u subotu ujutro bez svesti, a lekari su ga proglasili mrtvim pošto nisu uspeli da ga ožive.

Glumac se godinama borio sa epilepsijom i uzimao je terapiju kako bi se napadi uzrokovani ovom bolešću smanjili. Na žalost, uprkos borbi Kamerona, bolest je pobedila.

"Preminuo je u snu zbog napada koji je bio posledica stalnog zdravstvenog stanja od kojeg se lečio", navela je glumčeva porodica u saopštenju. Glumčev otac Viktor opisao je smrt svog sina kao noćnu moru iz koje ne može da se probudi.

"Svet je bez sumnje ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svetala, ali će njegov duh živeti kroz dobrotu i saosećanje svih koji su ga poznavali i voleli", saopštila je njegova porodica.
Foto: Getty/Rodin Eckenroth
Fanovi se i dalje preko društvenih mreža opraštaju od glumca ostavljajući emotivne poruke. I mnoge poznate ličnosti sa kojima je sarađivao spominju ga u svojim tvitovima.

Od Bojsa se oprostio i Adam Sendler, koji je sa njim glumio u komedijama "Grown Ups" i "Grown Ups 2".

"Premlad. Previše simpatičan. Presmešan. Previše divno, najtalentovanije i najkulturnije dete koje sam imao priliku da upoznam. Voleo sam to dete. On je toliko brinuo o svojoj porodici. Brinuo je za ceo svet", napisao je Sendler.
Kameron je 1999. godište. Proslavio se ulogom u seriji "Jessie". U slobodno vreme se bavio humanitarnim radom, a bio je poznat i kao momak velikog srca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: