Poslednje veče Exita: Za kraj nastupa Skepta

Poslednje večeri Exit festivala u Novom Sadu, na glavnoj bini će već od 20 časova početi program, nastupom benda Ljubičice, a najveća zvezda reper Skepta svoj nastup je zakazao za 1.30 sati.

Život

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 07.07.2019.

09:30

Poslednje veče Exita: Za kraj nastupa Skepta
Foto: Promo

Na glavnoj bini će pre Skepte nastupiti svetska senzacija IAMDDB, kao i Dizajner (Designer) čiji koncert počinje tačno u ponoć.

Četvrte večeri festivala na Fjužn (Fusion) bini će posetioci imati prilike da vide jedan zanimljiv koncert i prizor koji nije baš uobičajen na Egzitu, jer će od 22 sata na Fjužn bini nastupati tamburaši i Zvonko Bogdan.

Taj stejdž će u pola pet ujutru zatvoriti miljenici Egzitove publike, bend Ajsbrn (Eyesburn) iz Beograda. Poslednje večeri najluđa žurka je uvek na elektronskoj Dance Areni, gde će od 02.00 sata posle ponoći nastupiti Džef Mils (Jeff Mills).

Dens Arena biće zatvorena poslednja, od svih Egzitovih stejdževa, i to nastupom Ameli Lens u 06.00 sati. Na Cocta Beats bini će od 01.30 nastupiti i regionalna zvezda Vojko V.

Egzit se završava danas nakon četiri dana zabave na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, ali festivalski kamp biće otvoren sve do 9. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: