Exit: Ni pljusak ne smeta, fanovi dočekali "The Cure" FOTO/VIDEO

Kapije 19. Exit festivala otvorene su oko 19 sati, čime je i zvanično počeo ovaj muzički festival.

Život

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 04.07.2019.

19:50

Exit: Ni pljusak ne smeta, fanovi dočekali
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na glavnoj bini posetioce već od 19.15 ljubitelje ovog festivala čekale su prve svirke, i to uz sastav "65daysofstatic" koje je Robert Smit lično odabrao kao predgrupu za The Cure.

Ceremonija otvaranja festivala tradicionalno je zakazana za ponoć, a njen glavni motiv je "Peace on Earth, Peace with Earth", kako bi bio poslat apel za promene na nivou celog čovečanstva sa ciljem "da spasimo život na planeti". Posetioce očekuje žurka na 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Prvog dana nastupiće još i Lost Frequencies, Maceo Plex, The Selecter i brojni drugi, dok će na elektronskoj bini "Dance Arena" nastupiti jedan od najpopularnijih di-džejeva svih vremena Carl Cox.
Foto: B92
Egzit će trajati do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: