Bred Pit od sada samo iza kamere: "Može biti da sam dinosaurus"

Bred Pit želi da se nakon ovog povuče iz glume. Poznati glumac je priznao da je Holivud "igra za mlade".

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.07.2019.

12:47

Bred Pit od sada samo iza kamere:
Foto: gettyimages/Pascal Le Segretain

Oskarovac već neko vreme nije u centru filmskih zbivanja, jer je odlučio da treba sve manje i manje da glumi. Pit ne planira u potpunosti da napusto Holivud, već želi da se fokusira na produkciju.

"Zaista uživam kada se nađem iza kamere, sa producentske strane", izjavio je Bred za GQ .

Svi oni koji vole njegovu glumu su veoma razočarani kada je rekao da se samom glumom neće više toliko baviti.
"Sve manje glumim. Zaista smatram da je to igra za mlade, nije da kažem da nema mesta za starije likove, samo mislim da to tako prirodno ide", dodao je glumac. Govorio je i o novim platformama za filmove i serije za koje smatra da su dobre jer otkrivaju koliko ima talentovanih pisaca i reditelja, koji zahvaljujući sajtovima poput Netfliksa, imaju priliku da se pokažu.
View this post on Instagram

#1995 VS #2019 ❤️😍. #Bradpitt #Leonardodicaprio

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

"Volim da mislim da ima mesta za sve. Ali može biti da sam "dinosaurus", a da toga nisam ni svestan. A kometa bi svakog časa mogla udariti", rekao je Pit i dodao da je radoznao kakva je sudbina filma i koji će "oblik" na kraju imati.

Dugo iščekivani projekat ovog pedesetpetogodišnjaka ćemo već sledećeg meseca moći da gledamo u bioskopima. A pored Bred Pita u filmu "Bilo jednom u Holivudu", glume Margot Robi i Leonardo Dikaprio, za kojeg je rekao da divno biti njegova "kategorija".
"Sam rad sa Tarantinom me je privukao, kao i ostale", rekao je Pit, te dodao:

"On je tako originalan glas u leksikonu filmova, a njegovi setovi su puni entuzijazma i oduševljenja. Zato smo tamo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: