Telohranitelj otkrio šta je kralj popa radio pre smrti: "Predosetio je…" VIDEO

Pre dva dana obeležena je deseta godišnjica smrti Majkla Džeksona.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.06.2019.

17:13

Telohranitelj otkrio šta je kralj popa radio pre smrti:
Foto: epa.eu/STR

Budući da je afera “Leaving Neverland” u jeku baš na godišnjicu smrti, mediji su pomalo i ignorisali Džeksona, a najzanimljivija tema trenutno je film “Killing Michael Jackson”, koja istražuje okolnosti smrti kralja popa. Za njegovu je smrt osuđen doktor Mari, koji mu je dao nedozvoljenu kombinaciju lekova.

O životu i smrti pokojnog Džeksona progovorio je i njegov nekadašnji “bodigard” Met Fids. On tvrdi da je pokojni Džekson predosećao svoju smrt i da je danima pre nego što je nastupila zvao svoju porodicu i prijatelje da ga posete. Fids kaže da je Džekson nazvao čak i svog ozloglašenog oca Džoa da se vide. "Predosećao je nešto i hteo je da bude okružen svojim bližnjima", kaže Fids, koji tvrdi da pokojni Džekson nije bio pedofil, prenosi Index.

"Bio je najinteligentnija osoba koju sam upoznao u životu i najveća zvezda. Mi ćemo se pobrinuti za ove besmislice, jer što je veća zvezda, veća je i meta", poručio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: