Superheroj i u životu: Poznati glumac spasao obožavateljku od fanova

Glumac Tom Holand, najpoznatiji po ulozi Spajdermena, pokazao se kao pravi heroj i u stvarnom životu nakon što je spasao obožavateljku od drugih fanova.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.06.2019.

13:45

Superheroj i u životu: Poznati glumac spasao obožavateljku od fanova
Foto: Getty/Michael Kovac

Nju su Tomovi obožavaoci skoro pregazili pokušavajući da dobiju autogram od glumca.

Devojka je na Tviteru objavila kratak snimak i opisala da je grupa muškaraca počela da je gura kako bi se probili do glumca tako da joj je "vrat bio doslovno priklešten za ogradu".

"Sve je u redu, tu sam", čuje se kako joj glumac govori, a zatim se obraća fanovima koji su je gurali: "Pobacaću vaša sranja na pod ako ne prestanete da je gurate." Devojka je objavila i fotografiju koja dokazuje da je to i uradio, a tvrdi da joj je nakon toga prišao kako bi je smirio jer ju je uhvatio napad panike.

"On me je smirio jer sam se tresla i rizikovao je svoju sigurnost kako bi mi pomogao. Presrećna sam", napisala je.

Inače, Tom je na prošlogodišnjopj dodeli Oskara spasao koleginicu Đinu Rodrigez koja je zamalo pala na leđa prilikom izlaska na pozornicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: