Svadba košarkaša i misice održana uprkos evakuaciji: Iz hotela ekspresno reagovali

Svadba košarkaša Ivana Paunića i nekadašnje misice Milice Jelić uspešno je održana je u hotelu “Kraun Plaza”.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

16:49

Svadba košarkaša i misice održana uprkos evakuaciji: Iz hotela ekspresno reagovali
Foto: B92

Naime, zbog jakog nevremena koje je za vikend zahvatilo Beograd, nakratko je prekinuto slavlje mladenaca, jer je kiša potopila prizemlje hotela i nestala je struja.

Međutim, odmah je obezbeđen generator, struja je vraćena, a Ivan i Milica su ludu žurku nastavili sa svatovima, prenosi Srbija danas.

"Doneli smo generator i svadba godine u ‘Kraun Plazi’ je nastavljena", napisao je na svom nalogu na Tviteru Živorad Vasić, generalni menadžer hotela "Kraun Plaza".

Podsetimo, Ivan i Milica su građansko venčanje imali pre tri godine, samo u prisustvu kumova. Kako su izjavili, ovo je kruna njihove ljubavi, pored sina Luke, koga su dobili pre 16 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: