Mlada zvezda Jutjuba pronađena mrtva

Poznati gejming jutjuber Desmond Etika Amofahu (29) pronađen je mrtav u Ist Riveru u Njujorku, potvrdila je policija.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

09:48

Default images

Dva dana ranije na mostu na Menhetnu pronađene su njegove stvari, a pre smrti jutjuber je snimio i objavio svoju oproštajnu poruku u trajanju od osam minuta.

U vide-snimku je govorio o samoubistvu, a njegov nestanak prijavljen je pre šest dana, prenosi I njuz (Enews).

Etika se proslavio igranjem i recenzijama Nintendo igara na Jutjubu i gejmerskoj platformi Tvič (Twitch). Njegov profil na Tviču trenutno je deaktiviran, dok na ostalim društvenim mrežama i dalje ima aktivne profile.

Na Jutjubu je počeo da objavljuje video-snimke pre sedam godina, a u međuvremenu je prikupio 800.000 pretplatnika. Krajem prošle godine je počeo da govori da se bori sa depresijom, da ima psihičke probleme i suicidne misli.

Jutjub je uklonio njegov poslednji video-snimak pod naslovom "Žao mi je" (I'm sorry), u kojem se oprostio od svojih fanova.

U video-materijalu snimljenom tokom šetnje po ulicama Njujorka on se izvinio zbog toga što je gurao ljude od sebe, te upozorio na opasnosti prevelikog korišćenja društvenih mreža.

"Mogu da vam nametnu sliku života kakav želite, a zapravo je sve prenaduvano. Progutale su me", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: