- Vesti -

Ljubav u doba Trampovih: Od javnih izbegavanja do izliva nežnosti

Od kako je postao predsednik SAD, a ona prva dama Amerike, primetno je odsustvo bliskosti između Donalda Trampa i njegove supruge Melanije Tramp.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Alex Wong
Foto: Getty/Alex Wong

Pročitajte još:

Melanija se ne da: Tramp bi da je uvati za ruku, ali...

Mediji su često pisali o navodno lošim odnosima supružnika, a u prilog tome idu i njihovi zajednički nastupi u javnosti u kojima se jasno vide izrazi nesimpatija u kojima je bivša slovenačka manekenka izbegavala fizički kontakt sa suprugom i na sve načine odbijala da ga uhvati za ruku.

Zato su mnoge prijatno iznenadili kada su ove nedelje na travnjaku Bele kuće jedno drugom pokazivali nežnost i ako je suditi na osnovu slika, bili evidentno bliski.

Dok su se ukrcavali u avion koji ih je odvezao u Orlando na Floridi, Melanija i Donald držali su se za ruke, smeškali se jedno drugom i međusobno šalili.

Foto: Getty/Alex Wong
Foto: Getty/Alex Wong

Skup u Orlandu službeni je početak Trampove kampanje za sledeće predsedničke izbore 2020. godine, pa se pretpostavlja da je to verovatno razlog iznenadne nežnosti među supružnicima.

Melanija je za odlazak u Orlando odabrala belu haljinu i bila izuzetno stilizovana.

U januaru ove godine Donald i Melanija proslavili su 14. godišnjicu braka, a nedostaje im još jedna godina kako bi nadmašili trajanje njegovog prvog braka sa Ivanom Tramp.

Foto: Getty/Alex Wong
Foto: Getty/Alex Wong

Vesti

Ruska crkva gradi "pravoslavni Vatikan"?

Ruska pravoslavna crkva razvila je planove za izgradnju vlastitog Vatikana, za koji joj je potrebno oko dve milijarde dolara. Razgovori crkvenih zvaničnika sa rukovodstvom grada Sergijev Posad, koji se nalaze u moskovskoj regiji, vode se još od 2017. godine.

Vesti nedelja 30.06. 13:46 Komentara: 69
strana 1 od 130 idi na stranu