Isprošena pred pola grada: Buduća mlada rekla "Da" i umalo nije pala u nesvest

Na najneverovatnijem mestu mladi par načinio veliki korak.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

21:17

Isprošena pred pola grada: Buduća mlada rekla
Foto: Milan Stanèiæ

Ako ste ikada pomislili da su maratoni monotoni ova priča će vas verovatno razuveriti. Na ovogodišnjoj "Business run" trci desilo se nešto neočekivano, čak i za one koji su tu situaciju priredili.

Pitanje:"Hoćeš da probamo?"

Odgovor:"Hajde da probamo, ja sam za!"

Ovo su svi prisutni, i trkači i publika, čuli na sred trkačke staze pre nego što je usledio strastveni poljubac.
Foto: Milan Stanèiæ
Naime, Milan Stančić (34) se prošle godine preselio iz Beograda u Valjevo, što je bilo iznenađenje za sve iz njegovog okruženja. U svom rodnom gradu našao se na dan slave svog drugara, gde se prvi put susreo sa Ivanom Kostić (34). Kaže za B92 da ju je odmah zapazio.

"Jednostavno smo se skapirali", rekao je Milan za Ivanu sa kojom je proveo dva ipo meseca pre nego što su počeli da se zabavljaju. Priznao je da mu je odmah privukla pažnju i da je ubrzo znao da je to to.
Foto: Milan Stanèiæ
"Ivana mnogo voli trčanje, zbog toga sam baš na maratonu odlučio da je zaprosim. Želeo sam da joj pokažem koliko mi znači", objašnjava Milan pre nego što nam je ispričao kako se odlučio na jednu od najvažnijih životnih stvari.

Ivana često posećuje maratone, a na ovom je bilo dosta njenih kolega koji su stajali sa strane i bili podrška, a slučajno i svedoci ovog velikog momenta. Milan kaže da od uzbuđenja nije ni primetio reakciju okoline i da ga ona nije ni zanimala, ali da misli da je u jednom momentu čuo nekog od njenih kolega kako je povikao: “Hej, pa Ivana je zaprošena!“
Foto: Milan Stanèiæ
Kao pravi momenat odabrao je sam kraj trke: "Kada smo zajedno protrčali kroz cilj, povukao sam je u stranu, izvadio prsten i pitao 'Hoćeš da probamo?'. Sutradan mi je priznala da se umalo onesvestila kad je videla prsten".

Ovaj par je odlučio na veridbu nakon svega nekoliko meseci veze, ali zato za budućnost kažu da ne treba žuriti i da će, kao i do sada, pustiti da sve ide svojim tokom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: