Zašto kraljica propušta krštenje najmlađeg člana?

Mnogo toga u vezi sa mladim kraljevskim parom princa Harija i Megan Markl je izvan očekivanog, pa tako i krštenje njihovog jednomesečnog sina.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.06.2019.

12:36

Zašto kraljica propušta krštenje najmlađeg člana?
Foto: Getty/WPA Pool / Pool

Princ Hari i Megan Markl će krstiti svog sina narednog meseca u crkvi Svetog Đorđa nadomak Vindzorske palate, ali kraljica neće prisustvovati događaju. Par se odlučio za crkvu Svetog Đorđa, u kojoj se održalo i venčanje, jer se tu krstio i sam princ 1984. godine, a Arči će biti obučen u čipkastu odoru za krštenje i biće poliven vodom iz reke Jordan.

Iako je već sada objavljeno kada će mali Arči biti kršten, već je poznato i da kraljica Elizabeta krštenu neće prisustvovati, prenosi britanski Ekspres.

Portal navodi i da kraljica navodno neće prisustvovati krštenju zbog nekih već ranije ugovorenih obaveza.

Arči Harison Maunt-Vindzor je rođen 6. maja, a na njegovom krštenju se očekuju skoro svi članovi kraljevske porodice, kao i prisustvo majke Megan Markl, Dorije Regland, koja se nedavno vratila u Kaliforniju.

Ovo neće biti prvi put da kraljica propušta ovako važnu ceremoniju, na krštenju princa Luisa, trećeg deteta Vilijama i Kejt Midlton, takođe se nije pojavila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: