- Vesti -

Zašto kraljica propušta krštenje najmlađeg člana?

Mnogo toga u vezi sa mladim kraljevskim parom princa Harija i Megan Markl je izvan očekivanog, pa tako i krštenje njihovog jednomesečnog sina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/WPA Pool / Pool
Foto: Getty/WPA Pool / Pool

Pročitajte još:

Stigla nova fotografija kraljevske bebe: Na koga vam liči mali Arči? FOTO

Princ Hari i Megan Markl će krstiti svog sina narednog meseca u crkvi Svetog Đorđa nadomak Vindzorske palate, ali kraljica neće prisustvovati događaju. Par se odlučio za crkvu Svetog Đorđa, u kojoj se održalo i venčanje, jer se tu krstio i sam princ 1984. godine, a Arči će biti obučen u čipkastu odoru za krštenje i biće poliven vodom iz reke Jordan.

Iako je već sada objavljeno kada će mali Arči biti kršten, već je poznato i da kraljica Elizabeta krštenu neće prisustvovati, prenosi britanski Ekspres.

Portal navodi i da kraljica navodno neće prisustvovati krštenju zbog nekih već ranije ugovorenih obaveza.

Arči Harison Maunt-Vindzor je rođen 6. maja, a na njegovom krštenju se očekuju skoro svi članovi kraljevske porodice, kao i prisustvo majke Megan Markl, Dorije Regland, koja se nedavno vratila u Kaliforniju.

Ovo neće biti prvi put da kraljica propušta ovako važnu ceremoniju, na krštenju princa Luisa, trećeg deteta Vilijama i Kejt Midlton, takođe se nije pojavila.

Vesti

Ruska crkva gradi "pravoslavni Vatikan"?

Ruska pravoslavna crkva razvila je planove za izgradnju vlastitog Vatikana, za koji joj je potrebno oko dve milijarde dolara. Razgovori crkvenih zvaničnika sa rukovodstvom grada Sergijev Posad, koji se nalaze u moskovskoj regiji, vode se još od 2017. godine.

Vesti nedelja 30.06. 13:46 Komentara: 69
strana 1 od 130 idi na stranu