Stigla nova fotografija kraljevske bebe: Na koga vam liči mali Arči? FOTO

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su neodoljivu fotografiju malog Arčija kako bi proslavili prvi Dan očeva princa Harija.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2019.

16:53

Stigla nova fotografija kraljevske bebe: Na koga vam liči mali Arči? FOTO
Foto: gettyimages/Samir Hussein

Na fotografiji se vidi šest nedelja stara beba kako drži za očev prst.

Iako je zvanična fotografija objavljena nakon rođenja, ovo je prva uslikana izbliza koju je par objavio.

Fotografija je objavljena na zaničnom nalogu na Tviteru Sussex Royal Official uz opis: “Srećan Dan očeva! I želim veoma poseban prvi Dan očeva vojvodi od Saseksa“.
Arči harison Mauntbaten-Vindsor je prvo dete Vojvode i Vojvotkinje od Saseksa, rođeno šestog maja.

Megan i Hari su objavili fotografiju bebe kada nije bila ni nedelju dana stara kako bi obeležili američki Dan majki.

Objava bebinog stopala ispred cveta ima preko dva miliona lajkova, a uz nju i opis: “Odavanje počasti svim majkama danas, prošlosti, sadašnjosti, budućim majkama i onim izgubjenim ali nikad zaboravljenim“.
Hari i njegova žena, američka glumica, uživaju u životu u troje nakon prinove koja ih je obradovala ovog maja. “Maleno stvorenje za koje vredi umreti. Potpuno sam van sebe“.
“To je magija, prosto je predivno. Imam dva najbolja momka na svetu, tako da sam zaista srećna“, izjavila je Megan o svom mužu i sinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: