Ima li nastavka "Prijatelja"? Izgleda da smo dobili odgovor FOTO

Kortni Koks je proslavila svoj 55. rođendan u društvu svojih prijateljica i koleginica iz serije “Pijatelji“ Lise Kudrou i Dženifer Aniston.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2019.

15:10

Ima li nastavka
Foto: gettyimages/Axelle/Bauer-Griffin

Glumica je objavila fotografiju na kojoj su se našle tri velike zvezde poznate serije. U sredini se našla slavljenica koja je tumačila ulogu Monike, sa leve strane je Lisa koju znamo kao Fibi, a sa desne Dženifer koja se prosavila ulogom Rejčel.

“Koliko sreće imam da proslavim rođendan sa njih dve? Mnogo vas volim, devojke“, napisala je Kortni uz rođendansku fotografiju.

Selma Bler, Kornina poznata prijateljica, čestitala joj je uz šalu: „Aaa tu ste! Srećan rođendan, anđeosko lice“.

Mesec maj bio je u znaku “Prijatelja“ jer su proslavljali 15 godina od završetka serije, a Kortnina objava ne pomaže u suzbijanju čežnje za ponovnim okupljanjem nezaboravne ekipe.
Marta Kaufman je nedavno ućutkla sve tračeve o snimanju nastavka, rekavši da bi tako nešto moglo da razočara fanove, tako da je ova fotografija tri glumice verovatno jedino okupljanje “Prijatelja“ koje ćemo videti, pošto i ostatak glumačke ekipe negira planove za nastavak serije.

Početkom meseca Dženifer Aniston je napravila zbrku kad je nagovestila da će se uskoro sastati sa Kortni, Lisom, Met Leblankom, Dejvidom Švimerom i Metjuom Perijem.

Ona je izjavila za britanski „Metro“ :“Pa ’ne’ me nikuda ne bi dovelo, ni ’možda’ me nigde ne bi dovelo. Pa sam pomislila da probam sa ’da’. Da vidim šta će biti. Izvinite!“

Potom je izjavila da trenutno nema planova za ponovno okupljanje, ali je dodala da je sve moguće: “Pojma nemam. Još nema planova za budućnost“.
View this post on Instagram

Happy #InternationalWomensDay!

A post shared by Friends (@friends) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: