Hvalio se nekadašnjom pobedom, a onda su mu se svi smejali

Odrastanje i prolazak kroz pubertet mnogima može da bude veoma naporan period u životu. U to vreme, mladi organizam izložen je brojnim promenama, sa kojima baš i ne zna kako da se pozabavi.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2019.

13:46

Default images

Devojčicama može ponekad da bude mnogo teže jer su izložene maltretiranju drugara, pogotovo ako osete neku simpatiju prema njoj.

Mnogi ovu fazu prerastu, ali ne i dečak koji je jednoj Megan zagorčavao život u školi.

Ona se naime šokirala kada joj je prijatelj prosledio poruku sa svetski poznate aplikacije za zabavljanje - Tinder.

Na svom profilu jedan mladić je napisao:

"I dalje sam ponosan na dan kada sam postao predsednik odeljenja, kada nekoga koga sam smatrao beskrajno dosadnim, uništio sam te Megan", napisao je na svom profilu i to u odeljku koji stoji posle njegovih akademskih dostignuća.

"Pobedio sam Megan i zašto svi to ne bi znali", objasnio je on. Megan je očigledno ostavila preveliki utisak čim posle toliko godina ima potrebu da to pominje.

Ona je odlučila da njegov profil podeli na Tviteru i internet zajednica je "planula".

Mnogi korisnici su se saglasili da je najbolje da ga Megan navabi na izlazak pa da traži da ponovo "odmere snage"“.

Pošto je nekoliko dana prošlo Megan je podelila nastavak priče na svom tviter nalogu gde možemo videti da je kontaktirala bivšeg odeljenskog predsednika i gde je on pružio svoj alibi.

"Izgleda da ja iz osnovne sam bio baš ljut na tebe, sada mislim da je baš smešno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: