- Vesti -

Snima se film o najpopularnijoj ženskoj grupi: Najzad se pojavljuje i ona

Iako se još uvek ne zna mnogo detalja o filmu koji se snima o nekada veoma popularnoj ženskoj muzičkoj grupi “Spajs gerls”, za sada je sigurno da će se u njemu pojaviti svih pet članica grupe, uključujući i najpopularniju članicu benda Viktoriju Bekam.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Dave M. Benett
Foto: Getty/Dave M. Benett

Novi animirani film o legendarnim spajsicama vraća nas u davne devedesete i neko drugo vreme u kojem su aktuelni neki drugi muzički žanrovi, druge modne kombinacije i potpuno druga postava muzičara, među kojima je i ova poznata petorka.

Film govori o kvintetu koji se ujedinjuje kao superheroji.

Bekamova će, uz Emu Banton, Mel Si, Geri Halivel i Mel Bi, pozajmiti svoj glas u filmu.

Film bi trebalo da se pojavi u toku 2020. godine, a radnja filma obuhvata sve važne događaje koji su obeležili karijeru ove grupe.

Čuvena ženska petorka nije radila zajedno na filmu od 1997. godine, kada su snimile “Spajs vorld” (Spice World), koji je govorio o njihovim zajedničkim putovanjima, slavi i svemu onom što ona donosi, ali i životu članica najpopularnije ženske grupe na svetu.

Grupa je trenutno na britanskoj turneji na kojoj im se Viktorija Bekam nije pridružila, ali ih je podržala i najavila da će se možda pojaviti na nekom od nastupa.

strana 1 od 130 idi na stranu