Opasan kriminalac zapalio zatvor i prebio policajca: Kamera sve zabeležila VIDEO

Pobuna je trajala osam sati, a policajci su koristili pirotehniku kako bi zaustavili podivljale zatvorenike.

Život

Izvor: B92

Sreda, 12.06.2019.

19:36

Default images

Nadzorne kamere u britanskom zatvoru Ful Saton u pokrajini Jorkšire snimile su nasilnu pobunu zatvorenika.

U pobuni je učestvovo i 38-godišnji Džon Onjenaići koji je osuđen zbog pokušaja ubistva dvojice policajaca 2010. godine u Londonu, prenosi index.hr..

Onjenaići, kojeg je policija jednom prilikom opisala kao jednog od najopasnijih britanskih kriminalaca, napravio je preko 15.000 funti štete porazbijavši zatvorsku opremu.

Na snimku se vidi kako ovaj kriminalac udara policajca s leđa po glavi nekoliko puta. Policajac je u tom trenutku zaključavao vrata. Nakon toga i ostali zatvorenici su navalili na policajce.

Pored toga, Onjenaići je podmetnuo požar u kuhinji. On je zbog ranijih pokušaja ubistva osuđen na 25 godina zatvora, a zbog ovog napada dosuđeno mu je još šest godina.

Inače, do pobune je došlo u avgustu prošle godine, a video-materijal se tek sad pojavio u javnosti, jer je u toku suđenje jednom od vođa pobune.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: