Hevi-metalac se "odmetnuo" u policajce: Ovo su njegovi razlozi

Bivši bubnjar hevi-metal benda "Five Finger Death Punch" Džeremi Spenser, koga je jedan muzički magazin proglasio za najboljeg bubnjara 2015. godine, ima novi angažman - sada je policajac u južnoj Indijani.

Život

Izvor: B92

Utorak, 11.06.2019.

16:59

Hevi-metalac se
Foto: gettyimages/Chelsea Lauren

Spenser je položio zakletvu u nedelju u policiji Rokporta, preneo je AP.

Odrastao je u gradu Bunvil, koji je napustio sa 19 godina. Pridružio se grupi "Five Finger Death Punch" 2005. godine i bio bubnjar u toj grupi skoro do kraja 2018. godine.

Za VFIE-TV Spenser je rekao da se uvek divio radu policajaca. "Vidiš uticaj koji oni imaju na život svih", rekao je Spenser i dodao: "To je tako važno".

Spenser radi pola radnog vremena kao policajac u Rokportu i Las Vegasu. Kaže da se nije povukao iz muzike.

Onlajn magazin Laudvajer, koji izveštava o hard-rok i hevi-metal muzici proglasio je Spensera za najboljeg bubnjara 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: