Pred razvodom braka: Ešton Kučer i Mila Kunis zatražili pomoć stručnjaka

Par koji ima ćerku i sina u braku je od 2014. godine, a zabavljaju se od 2012. Sve se to događalo nakon prestanka emitovanja serije "Vesele sedamdesete", u kojoj su zajedno glumili.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.06.2019.

16:22

Pred razvodom braka: Ešton Kučer i Mila Kunis zatražili pomoć stručnjaka
Foto: gettyimages/Allen Berezovsky

Velika ljubav kolega iz serije "Vesele sedamdesete" Mile Kunis (35) i Eštona Kučera (41) je, pišu američki mediji, u takvoj krizi da je par odlučio da potraži pomoć stručnjaka.
Foto: gettyimages/Alberto E. Rodriguez
Navodno se svađaju više nego ikad, a njihove bračne razmirice imaju veze s vaspitanjem dece, životom u Holivudu, verom (Mila Kunis je pobornica judaizma, a Kučer je je pak izučavao Kabalu, ali je odrastao u katoličkoj porodici), kao i, navodno, s ljubomorom.

"Više ne smatraju da je ispod časti zatražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno", izjavio je izvor blizak paru. Par koji ima ćerku i sina u braku je od 2014. godine, a zabavljaju se od 2012. Sve se to događalo mnogo nakon prestanka emitovanja serije „Vesele sedamdesete“, u kojoj su zajedno glumili, a nakon što je Kučer okončao šestogodišnji brak sa 15 godina starijom Demi Mur (56).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: