Varala ga žena, pa rešio da se razvede posle 80 godina braka

Posle 77 godina provedenih u braku, teško da čoveka nešto može da iznenadi. Jedan Italijan, koji je pronašao tajna pisma svoje supruge, po svemu sudeći je bio šokiran i jako razočaran.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.06.2019.

13:30

Varala ga žena, pa rešio da se razvede posle 80 godina braka
Ilustracija / Foto: Depositphotos/grafvision

Kada je njen suprug pronašao njena pisma, baka Roza (96) je priznala da je pre 60 godina imala aferu. Ona je tada očajnički molila muža da ostane sa njom.

Antonio nije hteo ni da čuje. Odbio ju je i podneo zahtev za razvod braka, uprkos svemu što su prošli zajedno. Njih dvoje imaju petoro dece, 12 unučadi i jedno praunuče.

Antonio je Rozina ljubavna pisma našao u starom kredencu sa fiokama, i to godinama pre odluke o razvodu. Posle tog otkrića, njihov brak je krenuo nizbrdo i supružnici su se sve više udaljavali.

Antonio se čak iselio iz zajedničke kuće i otišao da živi kod jednog od sinova, ali se vratio kući nekoliko nedelja kasnije. Ipak, nekoliko godina kasnije, shvatio je da ne može više da bude u braku sa ženom koja ga je prevarila i podneo je zahtev za razvod.

Antonio je rođen u Olbiji na Sardiniji, a gospođa Roza u Napulju. Upoznali su se 1930. godine, kada je Antonio bio karabinjer u Napulju. U trenutku razvoda živeli su u Rimu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: