Cetinski za B92: "Spreman sam da odgovaram ako se dokaže da sam kriv"

Hrvatski pevač Toni Cetinski ne krije radost pred predstojeći koncert u Beogradu, koji će se održati 22. juna na stadionu Tašmajdan.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.06.2019.

14:38

Cetinski za B92:
Foto: Printscreen TV Prva

Cetinski je za B92.net rekao da je spreman za beogradsku publiku, da nema tremu, ali da ima odgovornost prema ljudima koji vole njegovu muziku, kao i da publika može da očekuje dobar provod i zabavu.

Iako je dobro pripremio i isplanirao nastup, kaže da je nastup stvar trenutka i razmene energije sa publikom.

“Publika je ta koja diktira tempo koncerta, tako je uvek bilo”, kaže Cetinski.

“Očekujte dobru zabavu, puno emocija, vrhunsko pevanje publike. Biće to jedna lepa, romatnična noć, puna ritma”, rekao je Cetinski.

Ističe da beogradska publika najviše voli njegove već dobro poznate pesme, kao što su: "Neka te odvede", "Blago onom ko te ima", "Umirem 100 puta dnevno", ali i čuvenu "Dvadeset treći prosinac".

Veruje da će publika uživati zajedno sa njim i bendom, i ističe da će se potruditi da ova noć ostane u pamćenju svima koji budu delili emocije sa njim.

U razgovoru smo se osvrnuli i na suđenje koje je počelo u maju ove godine. Cetinskom se sudi za saobraćajnu nesreću u kojoj je u novembru 2017. godine u centru Rovinja poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani.

Pevač kaže da veruje u pravednost suda, ali i da je spreman da odgovara ako se dokaže da je kriv.

Ističe da mu je žao nastradalog čoveka, same nesreće koja se dogodila, ali i što je bio učesnik ovog nemilog događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: