"Potpuni haos na setu": Još jedna tragedija na snimanju filma o Džejmsu Bondu

Najnoviji film o čuvenom agentu 007 kao da je proklet. Naime, nakon što se glavni glumac Danijel Krejg prošlog meseca povredio na snimanju, sada se dogodila još jedna tragedija.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.06.2019.

08:10

Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, a tom prilikom povređeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar.

Incident se dogodio u Pajnvud studiju u Bakingemširu, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski San (The San).

Kako se navodi, jedna osoba je ozbiljno povređena nakon eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu vrednom više miliona funti.

Britanski portal prenosi da je na ovu osobu pao deo krova i da je ona najteže povređena. Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident.

Prema rečima jednog izvora, na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen deo krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.

Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu takođe zaustavljeno jer je glavni glumac Danijel Krejg (51) povredio nogu na snimanju na Jamajci. Glumac je povrgnut operaciji skočnog zgloba.

I dalje nije pomerena premijera filma zakazana za 8. april 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: