Dobri dečko Holivuda priznaje: "Usamljen sam, priželjkujem ljubav"

Za Kijanua Rivsa kažu da je kulturan, pristojan, vaspitan i veoma predusretljiv kada je publika u pitanju.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.06.2019.

14:08

Dobri dečko Holivuda priznaje:
Foto: Gettyimages / Alberto E. Rodriguez

To je i razlog zašto ga obožavaoci vole. Žene posebno. Zato će ih i obradovati informacija da je glumac trenutno sam i da bi voleo da se zaljubi.

Naime, Kijanu Rivs je u nedavnom intervjuu za "Džakarta post" govorio o trećem nastavku "Džona Vika", pa je odgovarao i na neka intimnija pitanja novinara.

Jedno od tih pitanja bilo je u vezi sa njegovim ljubavnim životom, a glumac je istakao kako se u poslednje vreme oseća usamljeno, ali da mu to ne predstavlja problem jer je optimista.

"Trenutno nisam u vezi i nemam ljubav. Ali, ako se desi, ja ću voleti i poštovati tu osobu. Nadam se da će mi se ljubav uskoro desiti", rekao je Kijanu Rivs.
Foto: Getty/Axelle/Bauer-Griffin
U nastavku intervjua govorio je o tome kako se ne smatra posebnim.

"Ja sam glumac, stalno me prate paparaci. Ali osim toga, ne izlazim puno i ne radim mnogo toga. Poprilično sam dosadan", istakao je on.

Rekao je kako mu nekad smeta što je poznat i dodao da se oseća kao životinja u kavezu, ali i da u Los Anđelesu nikoga nije briga za to.

Kijanu Rivs inače važi za atipičnu holivudsku zvezdu, a u medijima se ne pojavljuje bez nekog povoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: