Čudan i jeziv izraz očinske ljubavi? "Svu svoju decu ljubim u usta"

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam ponovo je šokirao kada je objavio fotografiju na kojoj ljubi u usta svoju ćerku Harper i izazvao lavinu negativnih komentara.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.06.2019.

13:05

Čudan i jeziv izraz očinske ljubavi?
Foto: Getty/Lars Baron / Staff

Ovo nije prvi put da je Bekam objavio ovakvu fotografiju. To je uradio i pre dve godine.

"Svu svoju decu ljubim u usne. Možda ne Bruklina. On ima 18 godina, njemu bi to moglo biti pomalo čudno", rekao je Bekam.

Mnogi ovaj vid očinske ljubavi ne podržavaju, uključujući i poznatog TV voditelja Pirsa Morgana, koji je za čuvenog fudbalera rekao da je "čudan i jeziv".

U odbranu slavnog fubalera stala je Suzan Rid, koleginica voditelja Morgana, te istakla da nije prikladno samo to što je tu fotografiju objavio na internetu.

Nema sumnje da će video-snimak koji je Viktorija Bekam objavila izazvati varnice među neistomišljenicima, jer se na snimku vidi kako Dejvid uživa sa svojom ćerkom u vožnji brodom.

Dejvid je nedavno na odmoru sa porodicom viđen kako je cmoknuo svoju sedmogodišnju ćerku u usne, što je dokaz da ga zaista ne zanima mišljenje drugih o njemu kao o ocu, prenosi britanski "Metro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: