Oglasila se plavuša koja je šokirala tokom finala Lige šampiona

Finale Lige šampiona u subotu ostaće zapamćeno, ali ne po tome ko je osvojio titulu, koliko po zgodnoj plavuši koja je odlučila da obnažena istrči na teren.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.06.2019.

12:32

Oglasila se plavuša koja je šokirala tokom finala Lige šampiona

Devojka je bila veoma oskudno odevena, na sebi je imala samo kupaći kostim na kojem je ispisana reklama sajta za odrasle koji vodi njen dečko.

Kinsi Volanski, devojka koje je na početku utakmice istrčala na teren, sada je odlučila da progovori o ovom incidentu.

"Nisam mogla ni da zamislim sve šta će mi se dogoditi. Osećam se sjajno i veoma sam zahvalna, mogla bih da zaplačem", napisala je Kinsi Volanski.

Objasnila je i zbog čega je odlučila to da uradi. "To sam uradila samo kako bih isprobala nešto novo i izašla iz zone komfora. Volim taj osećaj kada mi adrenalin struji kroz vene... Nikada nisam mogla da pomislim da ću dobiti toliko poruka podrške i sve mi je to neverovatno", objasnila je ona, prenosi Miror.

Rekla je još da je ostavila i poruku za sve nove pratioce kojima je pripremila poseban poklon iznenađenja.

"Želim da uradim nešto posebno za sve ljude koji su počeli da me prate i poslaću im 1.000 potpisanih postera sa mojim likom. Sve vas volim i želim da vam se zahvalim na svaki mogući način", poručila je Kinsi Volanski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: