Samo zbog ovoga je odbila ulogu u filmu "Pedeset nijansi sive"

Britanska glumica i zvezda serije "Igra prestola" Emilija Klark otkrila je zašto je 2015. odbila glavnu žensku ulogu u popularnom filmu "Pedeset nijansi sive".

Život

Izvor: B92, NME, N1

Petak, 31.05.2019.

08:20

Samo zbog ovoga je odbila ulogu u filmu
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

"Prošli put kada sam bila gola pred kamerama (u 'Igri prestola') je bilo pre više godina, a i dalje je to glavno pitanje koje mi postavljaju samo zato što sam žena. To je jako iritantno i dosta mi je toga, uradila sam to zbog lika Deneris koji sam tumačila, a ne da bi muškarci mogli da mi gledaju u grudi, pobogu", izjavila je Emilija Klark, prenosi NME.

Dodala je da bi igranje u filmu u kome je glavni naglasak na seksu i golotinji samo izazvalo stalnu raspravu o scenama u kojima bi bila bez odeće, kao i da je to glavni razlog zašto je odbila ulogu u filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: