Bio je diskriminisan zato što je Srbin, tužio je i dobio presudu VIDEO

On je junak, heroj, kralj. Tako ga sve zovu u Srbiji. O njemu je prošlog leta brujala ne samo domaća nego i svetska javnost...

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2019.

08:31

Bio je diskriminisan zato što je Srbin, tužio je i dobio presudu VIDEO
Ilustracija / Foto: Depositphotos/Kagenmi

U sudu u Beču pobedio je "Ostrijan erlajns", a u Beogradu "Sviser". Dokazao je da Srbi nisu građani drugog reda.

Pravosnažne presude ima, obeštećenje za duševni bol i povredu časti i ugleda poklonio je u humanitarne svrhe, ali izvinjenje moćnih avioprevoznika nije stiglo, niti su oni preuzeli odgovornost za diskriminaciju.

Traži i kazne za menadžere protiv kojih je podneo krivične prijave. Zato ova priča još nema kraj.

Kako aviokompanije u vlasništvu Lufthanse diskriminišu Srbe, šta se od prošlog leta do danas dešavalo, kome se sve još obraćao i kakve je odgovore dobio - ekskluzivno za emisiju Jutro Prve televizije govorio je profesor doktor Marko Lens, cenjeni hirurg svetskog glasa i jedan od najboljih svetskih stručnjaka za melanom.

Pogledajte njegovu priču!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: